Het team

Van werken naar samenwerken

We hebben elkaar leren kennen bij een grotere financiële instelling, waarbij we allebei als manager werkten. Onafhankelijk van elkaar besloten we om nieuwe richtingen en mogelijkheden te ontdekken. In november 2014 hebben we onze kennis en ervaring gebundeld en The CoachStation opgericht.

In onze werkwijze staan wij voor een pragmatische, heldere aanpak. Klanten kunnen van ons verwachten dat we gedreven, deskundig, klantgericht, doortastend en betrouwbaar zijn. Tenslotte beschikken we beiden over een gezonde dosis humor. Kijk hier ook eens hoe onze klanten ons beleven.

 

Roman Talman

romanportretkleurbaard

Ik ben sociaal, kan goed luisteren, beschouwend, relativerend en weet vaak de kern van problemen te benoemen en op te lossen. Ik steek ook graag mijn handen uit de mouwen, zo combineer ik denken en doen.

In mijn opleiding Effortless Coaching leerde ik dat een werkelijkheid gevormd wordt door de wijze waarop je deze bekijkt. Hierdoor leer ik mensen om te relativeren en vanuit meerdere invalshoeken naar situaties te kijken.

 

Hans Neijenhuis

hanstweedeportretkleur

Ik ben mensgericht, analytisch, sociaal, soms confronterend, creatief en doortastend. Ik weet ontwikkeling te combineren met resultaatgerichtheid, in mijn aanpak zoek ik dan ook de grenzen op.

Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om een balans te vinden tussen mijn talenten, ambities en overtuigingen. Vanuit deze balans kan ik de hele wereld aan!

 

Als je meer informatie wilt over Roman of Hans, neem dan contact op met ons.