Diensten

The CoachStation biedt de volgende diensten:

Individuele Coaching

Samen met je coach bepaal je in het intakegesprek onder andere wat jouw doelstellingen zijn, welke frequentie er tussen de gesprekken mag zitten en waar de gesprekken zullen plaatsvinden. Na jouw coachingsgesprekken heb je altijd een afrondend evaluatiegesprek, waarin de coach ook zal vragen om hem te evalueren. Na drie maanden heb je nog een “hoestienumet”-gesprek om te bespreken of je nog steeds op koers ligt.

 

10MinuteCoach

Deze vorm van coaching is zeer effectief wanneer je oplossingsgericht gecoacht wilt worden op praktische vragen, wilt sparren met je coach of tussen persoonlijke gesprekken door wilt reflecteren. Na een persoonlijke intake, vindt coaching plaats via telefoon of online communicatie. Speciaal voor de MKB’er en ZZP’er hebben wij deze dienst ontwikkeld.

De 10MinuteCoach is ook te combineren met een individueel traject, als begeleiding tussen de afspraken door. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Interim Management

Onze coaches hebben een ruime ervaring als manager. Als interim manager zijn zij beschikbaar voor tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld om in jouw bedrijf meerdere leidinggevenden of medewerkers intensief te coachen.

 

Trainingen

The CoachStation ontwikkelt en verzorgt trainingen. Op basis van de leerdoelen, wensen en uitgangspunten stellen wij de training zodanig samen, voor het bereiken van een maximaal resultaat.