&Jij

“Soms heb je even dat zetje extra nodig…”

The CoachStation is een startup; mede dankzij de hulp van verschillende mensen hebben we na één jaar al veel kunnen bereiken. Wij zijn trots op deze steun en geloven erin dat je soms een extra zetje nodig hebt om verder te komen. Vanuit deze overtuiging vinden we het belangrijk om onze kennis, ervaring en ondersteuning te bieden aan andere partijen. Gewoon omdat het af en toe mogelijk is om een “vrij uur” te besteden aan een goed gesprek, het uitwerken van een investeringsbegroting, carrièreperspectief of de praktijk.

Een paar voorbeelden:

 “Fotograaf David Verwer uitte de wens om zijn 360° foto project Utrecht in de Cirkel via een crowd-funding campagne te lanceren. Naast substantiële financiële ondersteuning, hebben we hem vanuit TheCoachStation ook met de financiële begroting van zijn concept  kunnen ondersteunen.

Ondertussen heeft David succes geboekt met zijn crowd-funding en liggen zijn Virtual Reality ansichtkaarten in de eerste winkels! Zie ook http://www.inthecircle.photos

 

“Leroy Louis overweegt een carrièreswitch; wij kwamen met hem in gesprek bij Seats2Meet.com in Utrecht toen we aan het stoeien waren met de Cloud voor onze administratie. Leroy kon wat hulp gebruiken bij het verder vormgeven van zijn carrièreswitch; vanuit TheCoachStation hebben wij hem goed op weg geholpen.”

 

Wil jij ook eens met één van de coaches sparren? Stuur ons een email (info@thecoachstation.nl) met daarin je gegevens, vraag en toelichting. Wij doen ons uiterste best om spoedig te beoordelen of wij je dat extra zetje kunnen geven en je terugkoppeling te geven.